Informatie

Indien u specefieke onderdelen nodig heeft (gasklephuis, verstuiver, egr enz) dan is het van belang dat u een onderdeel nummer bij de hand heeft. Dit kunt u terug vinden op het onderdeel zelf.

Indien u het nummer niet heeft kunt u met het kenteken van de auto bij de dealer het orginele nummer opvragen.

 

Voor motoren en versnellingsbakken is het belangrijk dat u de bak code en motor code weet. Deze is terug te vinden op een wittte sticker in , onderhoudsboekje's, naast het reservewiel of op de distributie kap van de motor.

 

Indien er een onderdeel dat u geleverd heeft gekregen niet goed is zullen wij (indien het onbeschadigd is en on geopend) deze voor u omruilen voor een juiste.

Mocht het zo zijn dat u een gekocht onderdeel niet nodig heeft of andere reden, dan kunt u deze (indien deze voorzien is van het door ons aangebrachte kenmerk) dan kan deze geruild worden voor een ander onderdeel of u krijgt een tegoedbon van ons

 

 

Tot slot, de foto's die op de site staan zijn niet up to date! Door de vele vraag naar onderdelen kan dit al binnen enkele dagen niet meer kloppen. Belt u altijd eerst om teleurstelling te voorkomen.

 

Tot ziens bij VAS autodemontage

Hier boven vind u een voorbeeld van een sticker in het onderhouds boekje.

Rood- verkorte type benaming

Blauw- Motor code

Groen- Bak code

Geel- kleur nummer

 

 

Hier onder ziet u een voorbeeld van een onderdeel waar het onderdeel nummer rood omringd staat.